Ochrana osobních údajů

 

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

 
Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.
Prohlášení o ochraně osobních údajů.
Provozovatel internetového obchodu, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.
 
Jaké údaje shromažďujeme?
Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.
 
K čemu údaje slouží?
Veškeré informace v eshopu  jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to buď trvalé nebo dočasné.
 
Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?
Po zalogování do eshopu můžete tyto údaje editovat či mazat. (Nelze z účetních důvodů editovat fakturační údaje.) V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí nás kontaktovat.
Rychlý kontakt

KARBi.cz

skype: fkarbi
email: admin@karbi.cz
 

Účet číslo:      670100-2208752374/6210
Bankovní ústav:  mBank

AKCE

Akce na šperky a náušnice 20%sleva, platí pouze do konce února.

Přihlašte se

Akce pro naše zákazníky. Zaregistrujte se a ihned uvidíte ceny až o 20% levnější.


Připojte se k nám
 

Doporučujeme

Vyhrajte skvělé ceny posláním sms. Více na soutez.karbi.cz

soutez.karbi.cz

Autodoprava, zásobování, stěhování, pronájem dodávky. Více na autodoprava.karbi.cz

autodoprava.karbi.cz/